torek, 17. september 2013

Zahvala in povabilo

Dobra dva meseca je že, odkar smo se poslovili od izredno prijetnih in prijaznih ljudi v Malavi-ju in se vrnili v domačo Slovenijo. Na tem mestu bi se radi še enkrat zahvalili vsem našim sponzorjem, ki so omogočili izvedbo naše odprave. Gotovo vas zanima, koliko denarja smo na koncu zbrali in koliko bolnikov obravnavali? S ponosom povemo, da smo z vašo pomočjo zbrali 14.500 evrov. Od tega smo znaten del denarja namenili nakupu zdravil. Kot zanimivost povemo, da smo v treh mesecih predpisali 37.000 tablet paracetamola, 13.000 tablet ibuprofena in 470 škatlic antimalarikov. Obravnavali smo, reci in piši, 5197 pacientov. Skoraj vsak dan smo opravili dva ali tri hišne obiske in na ta način oskrbeli tudi tiste paciente, ki nas  zaradi svojega zdravstvenega stanja ali visoke starosti niso mogli obiskati. Lotili smo se tudi izobraževanja in za domačine pripravili predavanja z različno zdravstveno tematiko.

Ker vam želimo še bolj približati našo nepozabno izkušnjo, smo v Centralni medicinski knjižnici (CMK) pripravili razstavo naših fotografij. Vljudno vabljeni na ogled :)

Za dodatne informacije, vprašanja ali kaj drugega, nam pišite:
malawi.kasung.2013@gmail.com1 komentar:

  1. I found one so useful website which provides Real Estate, transport service, job and event notification, directory and many more on just one platform only for Malawi check outMalawi News

    OdgovoriIzbriši