petek, 14. december 2012

Ni razloga, da ga ne bi imeli v letu 2013 - koledar STM

Leto 2012 se sicer izteka in nobenega razloga ni, da ne bi ob pogledu na končanih enajst mesecev in v hitenju ter tekanju sem in tja v zadnjem mesecu čutili, kako je bilo leto za nami vendarle dobro. Poleg vseh lepih stvari in tudi manj dobre - te bomo vzeli kot dobro izkušnjo in se iz njih veliko naučili. Za našo odpravo v pripravljanju je bilo to leto, ko smo se dokončno odločili, se pobližje spoznali, začeli delati načrte, take in drugačne, večje in manjše ... a je vendar v naših glavah in predvsem srcih leto 2013 zapisano s posebnimi številkami.
Želimo, da bi si že sedaj, v predprazničnem času, vzeli - čas. Želimo vam, da bi imeli vsak trenutek toliko želja, upanja in pričakovanja, kot ga imamo mi z našo odpravo.
Morda vas lahko v naslednjem letu naš koledar spomni, da življenje ne potrebuje velikih besed, ampak mala dejanja.

V tem času člani naše odprave pospešeno zbiramo prispevke za našo odpravo - vsakega, prav vsakega malega prispevka bomo zelo veseli. Za vsakih 10€ pa bomo v znak hvaležnosti z vaš prispevek podarili koledar za leto 2013.


Fotografije so prispevali člani odprav iz prejšnjih let. Za pripravo in tisk se najlepše zahvaljujemo založbi Družina, še posebej g. Robertu in g. Tadeju. Izbor slik, oblikovanje in postavitev so delo A. Žnidar. Vsem zares hvala!
Ni komentarjev:

Objava komentarja